تبلیغات
ماهیان آکواریومی - گیاه آکواریومی گندمی
 
ماهیان آکواریومی
با خدا باشو پادشاهی کن
درباره وبلاگ


با سلام
موضوع وبلاگ: زندگی ماهییان آکواریومی
تلاش ما برای شناساندن ،نوع،نحوه زندگی، نوع مراقبت، مقابله و درمان بیماری انواع گونه های ماهیان آکواریومی مخصوصا ماهیان آب شیرین به مخاطبین علاقمند به ماهی می باشد.

مدیر وبلاگ : سعید فراهانی
نظرسنجی
شما طرفدار کدام ماهی آب شیرین هستید؟













سه شنبه 29 مرداد 1392 :: نویسنده : سعید فراهانی

نام علمی: Vallisneria gigantea

نام مشترک : گیاه گندمی

نام انگلیسی :  Giant Vals

سطح مراقبت : متوسط

حداکثر ارتفاع: ۱۰۰ سانتی متر

حداکثر عرض: ۲۰ سانتی متر

اسیدیته آب  : ؟

سختی آب  : ؟

دمای ایده آل:  ۲۲ تا ۲۸ درجه سانتیگراد

نور مورد نیاز : متوسط (۰.۲۵ وات در هر لیتر )

دی اکسید کربن مورد نیاز: ۳ - ۵ میلی گرم در لیتر

منبع / زیستگاه: جنوب شرقی آسیا

نوع بستر: ...........

روش های تکثیر: .................

توضیحات ضروری: گیاه گندمی در هنگام بلوغ روزانه یک سانتیمتر رشد نموده و پهنای برگهای آن به حدود ۲ تا ۳ سانتیمتر خواهد رسید  





نوع مطلب : آب شیرین، گیاه، 
برچسب ها : گیاه،
لینک های مرتبط :
سه شنبه 17 مرداد 1396 07:54
Great goods from you, man. I've understand your stuff previous to and you're just extremely fantastic.

I really like what you've acquired here, certainly like what you are saying and the way in which you say
it. You make it enjoyable and you still take care of to
keep it sensible. I can't wait to read far more from you.
This is actually a wonderful website.
جمعه 25 فروردین 1396 15:28
I am really inspired along with your writing talents as smartly as with the layout on your blog.
Is this a paid theme or did you customize it yourself?

Anyway keep up the excellent high quality writing, it is uncommon to look a nice blog like
this one these days..
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر


صفحات جانبی
آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :